O podjetju

O nas Družba Strojna

Strojna je družba s tradicijo, saj njeni začetki segajo že v leto 1906, ko je industrijalec Eylert v Melju ustanovil remontno delavnico za popravilo tekstilnih strojev. Že takrat se je družba ukvarjala z izdelavo zobnikov in polžastih dvojic. Med drugo svetovno vojno se je družba preselila iz Melja v Linhartovo ul. 11, kjer je še danes. Do leta 1959 je delala družba pod imenom Remont, od takrat dalje pa dela pod imenom STROJNA.

S spremembo imena se je za družbo pričelo tudi novo obdobje. Začel se je razvijati lasten proizvodni program in leta 1962 je pričela s serijsko izdelavo zobniških, pozneje pa tudi polžastih gonil. Z leti smo razvili kompleten program pogonske tehnike, ki zajema:

Naše proizvodne kapacitete sestavljajo moderni visokoproduktivni stroji, ki omogočajo doseganje visoke kvalitete proizvodnje in izdelavo velikih serij. S stalnim obnavljanjem strojnega parka in uvajanjem najsodobnejše tehnologije pri izdelavi in kontroli zobnikov, polžastih dvojic in ohišij, sledimo zahtevam svetovnega trga in gremo v korak s konkurenčnimi družbami. V našem razvojnem oddelku nastajajo, v sodelovanju z inštituti, tujimi partnerji in fakultetami, vedno novi izdelki pogonske tehnike.

Našim kupcem želimo nuditi najsodobnejša in konstrukcijsko najpopolnejša gonila, s tem pa si zagotoviti mesto med najpomembnejšimi svetovnimi proizvajalci pogonske tehnike,regulacij in izvedbo posameznih logističnih linij v proizvodnih celicah.

Naš cilj je prepričati stranke s celotno storitvijo po njihovih željah ter zahtevah, upoštevajoč kvaliteto ter pravočasno izdelavo in dostavo.

Moderno zasnovan proizvodni park, kontrola kvalitete skozi celotni proizvodni proces, optimalna tehnologija nam omogoča hitro, natančno in cenovno ugodno produkcijo.

Po najmodernejši tehnologiji obdelujemo le najboljše materiale. STROJNA je prepoznana po visokokvalificiranih sodelavcih, kontroli in testiranjih. Karkoli proizvajamo za Vas, naj bo redna masovna proizvodnja ali deli po Vašem naročilu, se zmeraj trudimo delo optimizirati in biti orientirani h kupcu in njegovim željam.

 

Politika kakovosti podjetja Strojna Maribor d.o.o.

WEB APLIKACIJA

On-line IZBIRA GONIL

WEB KATALOG

Prebrskajte čez naš katalog

PRODAJNA MREŽA

Kje smo

Kontaktirajte  nas

Scroll to Top
Call Now Button