Inženiring gonil po naročilu

Kot največji proizvajalec pogonske tehnike v Sloveniji smo usmerjeni tudi na področje izdelave specialnih reduktorjev po naročilu in željah kupcev. Gre za povsem atipske in prototipne reduktorje vseh vrst ozobljenj – ravnih, poševnih, dvojno poševnih in puščičastih.

Naše poslanstvo temelji na raziskavah, razvoju in aplikativni izvedbi popolnoma novih inovativnih produktov z visoko dodano vrednostjo.

Naš razvojni tim aktivno sodeluje pri razvoju in oblikovanju gonil, izdelanih po zahtevah in načrtih naročnika.

S pomočjo računalniško podprtega risanja 3D, in inženirskim znanjem pomagamo pri izrisu in odločitvi konstrukcije in ozobljenja, ter izdelavi novih reduktorjev ter prenosnikov moči za najrazličnejše namene uporabe.

Reduktorje izdelamo po vaši dokumentaciji in željah, ter skladno z tehnično dokumentacijo.
Z našim inženirskim znanjem vam skozi celotno pot snovanja pomagamo pri izbiri in določitvi ključnih parametrov, ki so potrebni za določitev moči, momenta, hitrosti prenosnika moči.

Ključni pojmi gonila, snovanje, 3D model, izbira gonila, preračuni ozobja, tehnična dokumentacija, ozobljenje, konstrukcija, svetovanje pri izbiri, zobniki, polži, zobniške dvojice, polževe dvojice, moment, vrtljaji, moč, izstopni parametri, reduktor, reduktorski motorji, reduktorji, reduktorski prenosniki

Povezani dokumenti

Na gonila in reduktorje lahko prigradimo naše AC motorje, motorje drugih proizvajalcev poljubnih dimenzij oz. popolnoma namenske motorje.

Naš konstrukcijski in prodajni biro nudi prav tako podporo in pomoč pri izbiri in odločitvi glede obnove, menjave, izdelave novih strojnih elementov ali kompletni izdelavi novega reduktorja pa naj je to reduktor Strojne Maribor, ali pa gre za redutkor drugega proizvajalca.

Fotogalerija gonil po naročilu

WEB APLIKACIJA

On-line IZBIRA GONIL

WEB KATALOG

Prebrskajte čez naš katalog

PRODAJNA MREŽA

Kje smo

Kontaktirajte  nas

Scroll to Top
Call Now Button