Evropski sklad

Digitalizacija prodajnih poti

Naziv operacije: Digitalizacija prodajnih poti – predstavitveni video in e-katalog

Predstavitveni video

Kratek opis operacije – predstavitveni video: Izdelali smo atraktivni predstavitveni video podjetja, proizvodnega procesa v podjetju in produktov, ki jih tržimo. Posnetek traja 2 minuti, saj mora hitro pritegniti pozornost gledalcev, dostaviti ključne informacije in vzbuditi radovednost gledalcev.

Cilji operacije – predstavitveni video: Z našim videom smo izdelali zanimivo promocijsko video zgodbo, ki je postala učinkovito marketinško orodje. Na hiter in slikovit način jih informiramo o naših izdelkih, storitvah in novostih, tako da se hitreje in lažje odločijo za nakup..

Rezultat operacije: Povečanje prodaje na tujih trgih in dvig prepoznavnosti blagovne znamke Strojna Maribor d.o.o. v tujini.

Višina subvencije – predstavitveni video: 5.000,00 EUR

E katalog

Kratek opis operacije – e-katalog: Zunanji izvajalec je izdelal tehnološko in vsebinsko prenovljen interaktivni večjezični e-katalog, ki je objavljen na naši prenovljeni spletni strani.
Cilj operacije – e-katalog: Nov, dinamičen in interaktivni e-katalog olajša pregled in izbor produktov, ki jih prodajamo ter kupce vzpodbudi k pregledu kataloga in jim olajšal nakup izdelka.
Rezultat operacije: Povečanje prodaje na tujih trgih in dvig prepoznavnosti blagovne znamke Strojna Maribor d.o.o. v tujini.

Višina subvencije – e-katalog: 3.000,00 EUR

Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na Javnem pozivu za sofinanciranje digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

WEB APLIKACIJA

On-line IZBIRA GONIL

WEB KATALOG

Prebrskajte čez naš katalog

PRODAJNA MREŽA

Kje smo

Kontaktirajte  nas

Scroll to Top
Call Now Button